Адреналинките

адреналинки-2

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

 

Даниела Николаева – Диди е родена на 11.02.1989 г. в Пловдив, но живее в София. Завършила е НСА „Васил Левски“ с бакалавърска степен „Треньор по гимнастика“. Започва да се занимава с танци след края на активната си спортна кариера в художествената гимнастика. И понеже духа си иска своето, продължила с другото логично нещо, свързано с музика и движениеи така прекарва повече от5 години в балет „Нова“, след което поема предизвикателство да стане част от “Адреналинките“ на „Господари на ефира“.

Гордее се с титлите си в спорта и най-вече с двата си медала от Световните първенства през 2008 и 2010 г. като част от Националният отбор по естетическа гимнастика. Сред отличията изпъкват и републикански титли в художествената.

Като професионална танцьорка пък има редица участия в музикални клипове на български и чужди изпълнители, концерти, телевизионни предавания и реклами. Участва вдва рекламни клипа- на Leifheitи Credissimo за телепромоция в „Господари на ефира“.

Лилия Милева – Лили е родена на 23.04.1994 г., на една дата с Уилям Шекспир. Тя е родена в Пловдив, където завършва музикалното училище с класически балет.

По-късно, отново в „града под тепетата“,учи вАкадемията за музикално и танцово изкуство със специалност „Педагогика на класическия танц“. Всичко обаче започва далеч преди това – още на 6 години с художествена гимнастика, а след това и с балета.

Естествено продължение на нейната страст към движението и танца и нейна сбъдната мечта е моментът, в който става част от Адреналинките на „Господари на ефира“ през 2015 г.

В годинитеуспява да натрупа солиден опитикато фотомодел, а обектива я обича във всяко едно амплоа, в което е влизала. През 2017 г. участва вдва рекламни клипа на Kia Niroи Leifheitза телепромоция в „Господари на ефира“, заедно с Димитър Рачков.

Радинела Чушева – Ради
Радинела Чушева е родена на 5.11.1996 г. и е от София.

Ради е учила в УНСС със специалност „Медии и журналистика“.От ранна детска възраст се занимава с художествена гимнастика. Налага й се да преустанови това занимание и тогава разбира, че движението е станало част от живота й, затова се ориентира към танците. Танцувала е в клипове, клубове и на концерти, но това очевидно не й стига, защото продължава да танцува и вкъщи пред огледалото.

Очевидно наистина не обича да стои на едно място, защото зад гърба си освен всичко останало има изяви на модния подиум и в телевизията. Печелила е състезания по художествена гимнастика, а през 2014 г. се класира на второ място в конкурса „Мис Вселена България“.

През 2015 г. за нея се сбъдва една мечта и е избрана за една от трите нови Адреналинки в предването „Господари на ефира“, по-познати на зрителите като Лили, Ради и Диди.

Участвала е в няколко видеоклипа, сред които е този на поп и соул певицата Лина Никол – „Топъл дъх“, както и врекламен клип на Leifheitс Димитър Рачков, излъчван като телепромоция в „Господари на ефира“.