DJ Deso

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

Първата професионална изява на Deso е преди  повече от 20 години., през които преминава през различни стилове и течения, но най-много време посвещава на електронната музика.
Бил е резидент на култови за времето си парти дестинации: Chicago, Анаконда, Imperial, Escape, Cielo, а от 2006 г. присъства неотменно в програмата на веригата Planet. В момента съчетава изявите си в столичните  Mascara, Mood, My Bar, Esterhasi с гостувания в някои от най-популярните клубове в цялата страна. Имал е честта да работи рамо до рамо с някои от най-популярните DJ-и и продуценти в световен мащаб, от които получава висока оценка: Marco V, Behrouz, Jay Lumen, Sultan, Nic Fanciuli, Shiloh,  Paolo Mojo, Simon & Shaker, Add2Basket, Audiofly, David Penn и др.
През 2007 г. Deso започва да създава електронна музика, а година по-късно основава собствен звукозаписен лейбъл – Seaburn Records.
В първите две издания на годишните DJ награди Awards.bg получава общо десет номинации, като получава статуетка за най-добър български House и Progressive DJ за 2010г.
През 2003-та Deso стартира собствено предаване в ефира на най-популярната по това време радиостанция – Витоша. То се нарича The Club Factor и всяка седмица представя най-новите и интересни сингли от електронния жанр. Малко по-късно отново по Витоша се появява и вторият радио-проект на Deso – Retro House Fever – предаване за корените на електронната музика и най-ярките хитове от възникването на този стил. По-късно The Club Factor се мести на честотата на току-що стартиралото радио NRJ и присъства там до промяната на програмната му схема.
Днес Deso присъства в програмата на радио Nova  с предаването си Lime Time, в което всяка сряда представя нови сингли, а някои от световно известните имена изпращат най-новите си тракове за да прозвучат за пръв път в българския ефир именно в неговото шоу.