DJ K.I.K.O ( Кирил Влад )

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

DJ повече от 20 години и собственик на „Wicked група“, К.I.К.О. Дубай / СОФИЯ. Независимо дали става дума Deep, Tech House, или Indie Dance Nu Disco, основна тема на Кирил винаги е Фънки.
Неговата DJ кариера започва през 1990 г. Кирил е резидент в клуб „Ла Страда“, работи с най-добрите български DJ по време – MC Kamen. В следващите години той е резидент на клубове La Strada, Ангел, Глория Бургас, Камелия Слънчев бряг (най-добрия клуб на София в продължение на 5 години – 1995-2000 г.), Tequila Bar, Black Label, Planet 088, Escape, Ялта, Спартак, Chervilo и още няколко концерти случаен сезон.
През 2001 Кирил се мести в Дубай, и е dj в клуб Scarlets в Emirates Towers; от 2002 г. насам той има участия в Grand Hyatt Mix Club и на VIP ROOM в Hilton Creek Hotel и Шо-Чо, Дубай Marine.
През 2005 г. той се присъединява към агенция DJ Back2Back в Club Chervilo и свири в Planet Club (всички клуба на франчайзи в София, Пловдив, Варна и Слънчев бряг), както и в Yalta Club, Double Vision, Tiffany, Буковски, Nero, Бедрум,Black Label . В същото време, Кирил миксира за клъбъри в Сърбия, Русия, Гърция, Черна гора и (отново) Дубай, Апартамент Club в Jumeirah Beach Hotel, Submarine клуб и Shangri-La Hotel. Един от най-големите си събития заедно с David Morales в Mix Club в Grand Hyatt Hotel в Дубай. 2011до 2012 К.I.K.O. е resident на Текила клуб .