Играта

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

Ивайло Иванов, по-известен като хип-хоп изпълнителят „ИГРАТА”, е български рапър и телевизионен водещ.
През 1995 г. ИГРАТА започва да се занимава със спортни танци. През 1997 г. пее в училищния хор. От 1999 г. ИГРАТА започва да пише текстове за песни на част от прохождащите РАП-изпълнители в България. Лятото на 2002 г. ИГРАТА заедно с ЕМО-Б създават групата ”Белите дяволи”. Кръстник на групата е Васко Теслата. Първият радио сингъл на групата се казва “Ези или Тура” и заема челни позиции в радио класациите на радио “МИЛА”. Няколко месеца по-късно намира място и в хип-хоп компилацията “Рап Атака 3”.
– 2003 г. е водещ в радио “МИЛА”, което по това време е първото и единствено хип – хоп радио в България
– 2003 г. песента “Искаш да танцуваш” се налага като първия му тотален хит
– 2003 г. стартира скандалното предаване по радио “Мила” – “Ти искаш комерс – на ти комерс”, на което ИГРАТА е автор и водещ.
март 2005г. ИГРАТА снима клип към песента “Искай мен” feat. Големия
– в края на май 2005г. ИГРАТА стартира телевизионна кариера като водещ на музикалното предаване “МелоТвМания” – БНТ.
– декември 2006г. ИГРАТА издаде дебютния си албум, носещ заглавието “Нещо по-така”. Пилотен сингъл от него е парчето “До Кога”.
– през 2007 година Играта взима участие в турнето на телевизионното предаване „Комиците”, което постига феноменален успех.
– 2010 е една от най-динамичните в неговата кариера водещ на различни музикални събития както и на турнето организирано от музикалната медия „COCA-COLA ENERGY TOUR”, което обикаля редица градове в страната и постига големи успехи.
– 2011 може да се нарече като най-добрата му в музикален план записва песента „Хвърлен Зар”, която е и пилотен сингъл към предстоящият му албум.
– февруари 2011 започва предаването “Planet Voice”, в което е ко-водещ заедно с ДиДи.
– декември 2011 излиза вторият сингъл от предстоящият албум на изпълнителя – „Не плачи, мамо“. Играта посвещава песента на своята майка, а клипът отново е заснет от Павлин “BASH” Иванов
-През Април 2012 Иво слага край на кариерата си в The Voice и това е краят на предаването “Planet Voice”, в което бе ко-водещ заедно с ДиДи.
-През 2012 той отново е част от нашумялото турне на най-известните хип-хоп изпълнители и DJ , а именно Hip-Hop History Repeating .Както и в турнето на първата телевизия у нас изцяло за българска музика „Box TV“
– Май 2012 пуска песента „Айде на Морето“, която е колаборация с известният италианец у нас Лео Бианки
– Новото предаване в което Играта намира място се казва „Срещу новините”

https://www.youtube.com/watch?v=gfI562Zf2Yw