Индира Касимова

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

Индира е едно от най- ярките и екзотични имена в клубния живот. Във вените й тече българска, узбекска и монголска кръв. Занимава се с танци от деветнадесет години, девет от които, професионално. Преминала е през различни стилове и е била в повечето популярни родни формации.
В продължение на две години е едно от лицата на електронния формат Metropolis, а в последствие става част от екипа на Yalta Club, танцувайки редом до едни от най- популярните DJ- и в света.
Благодарение на работата си като танцьор в балетни формации, е имала възможността да бъде на една сцена с едни от най- големите естрадни, поп и поп- фолк имена. Танцувала е в най- квалитетните български клубове и има редица участия в танцови и образователни телевизионни формати. От четири години се занимава се с менажиране на танцьори и организиране на мероприятия.
Емблематично остава участието й в последния сезон на риалити формата Сървайвър. Зад гърба си има няколко турнета, но паралелно на това, трупа опит като модел и вече втора година е лице на популярния дизайнер Мира Бъчварова. Може да бъде забелязана в много клипове, но най- ярко сценично присъствие, оставя в хитовете  „Невидим“ и „Никой“ на Графа, чийто топ танцьор е вече трета поредна година.