Искрен Пецов

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

От 1996 г. до днес, „Искрен Пецов и Латинопартизани“ е една от най-търсените групи за свирене по клубове, заведения, различни празници по градове, корпоративни партита, нощни партита по морето и лични специални събития – като рождени дни, сватби, балове и др. под.
Искрен Пецов е на сцената от далечната 1988 г. До днес той е издал пет албума, направил е видеоклипа и 60 авторски песни, много сборни плочи, касети и дискове. Албумите на Искрен са „Анна“ (1994), „Кайман“ (1999), „Нощни мечти“ (2002), „1996-2006 The best“ (2006) и „iCKPEH“ (2012).
Албумът “Кайман” (1999) печели много награди и е първият латиноалбум в България. Едноименната песен се върти по много Европейски и Американски станции, като заема първи места в много класации. Тя е в задължителния репертоарен план на много увеселителни заведения у нас и в чужбина. От същия албум излизат хитовете “На самотен остров”, “Морска болест” и “Черно момиче”. През 2001-ва групата печели наградата на медийния фестивал “Златна антена” на Албена.

Песента “Наследство” от албума “Нощни мечти” (2002) е номинирана в няколко категории за годишни музикални награди у нас. Последният сингъл “Губя те”,  в дует с Марияна Попова, стоя 7 седмици на 2 място в българския топ 100. Същия успех се повтаря и със песента “Ола амор”, записана на португаски и български.По случай 10 години на сцената, през 2006-та излиза сборния албум “1996-2006 The Best”. Той съдържа най-успешните хитове за периода 1996-2006, като в DVD диска има 12 видеоклипа на групата. Съвсем нови авторски песни в албума са “Кайман 2”, “Дневникът” – шапка на предаването “Дневникът” по Канал 1 на БНТ, Send your love и “Тумбалалайка”, записана на български и испански.
Последните няколко години Искрен прави няколко самостоятелни песни и дуети, с които печели награди на престижни фестивали: “Само ти“ (в дует с Цветелина), „Защо се върна“ (която взе първа награда на „Златния Арлекин“) и „Докато кажеш ах…“ (която спечели второ място на конкурса „Бургас и морето“). Февруари месец тази година излезе песента “Ескалатор“, с видеоклип към нея, а през пролетта се появи най-новия сингъл на изпълнителя – „Обичам те, мразя те“.
Искрен Пецов е носител е на множество награди от конкурси – второ място за изпълнител на Микеле Меркури (1991), първа награда за песен от „Златен орфей“ (1993), награда на публиката в „Поп-топ“ по Канал 1 (1993), Награда на Медийния фестивал в Албена за жива група (2003), втора награда за песен от „Бургас и морето“ (2007), първа награда за песен на „Златния арлекин“ (2008) и др.
През годините работи като водещ в Дарик радио, БНТ, Нова телевизия и 7 дни съответно на предаванията „Нощен магазин“, „Рожден ден“, „Наздравици“, „Казино 13“, Нота Бене“ и „Супер автосалон“. Участвал е и в театралната пиеса «Дон Жуан и завещанието на стария женкар», заедно с Иван Лечев и Славчо Пеев, както и в популярния филм «Дамата с камелиите».
Водил е турнета на Водка Градус, Водка Атлантик, Виктори, ежегодния бирен фест, на Леденика фест (2004 – 2008), бил е рекламно лице на CBA, UB Jeans, Andrews Fashion Studio, Vodka#5, Айрян Балкан и др.
Искрен Пецов може да пее или да води вашето специално събитие, да бъде «лице» или «глас» на вашата марка, да бъде сценарист, режисьор, арт-директор и изпълнител на вашия рекламен клип…

https://www.youtube.com/watch?v=OQXdm3foZtM