New Wave project

 

New Wave project

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

Предлагаме Ви нещо ново за българската клубна сцена.

New Wave е  soulful/deep/tech house проект на Dj JoyGlory a.k.a Dj Burlak feаt. Kristina Nova.… Нещо свежо и с мирис на море.
Нещо,което определено  е рядкост за българската музикална сцена….хаус музика…подправена със секси женски вокал и присъствие live
Кristina Nova е интересен underground артист и е познато име сред музикантите в България.Занимава се професионално с музика повече от 10 години. Зад гърба си има многобройни сценични изяви,които я правят един завършен и опитен артист. За себе си казва много малко,за повече оставя музиката да говори… Повлияна е от фънк,соул и джаз музиката,въпреки,че това не е основният акцент в настоящия хаус проект,в който е вокал. Също  от певици като Dee Dee Bridgewater,Navasha Daya,Lianne La Havas,Selah Sue и др.
През 2006 година денс проект,на който тя е гост вокалист
(Urban Zeiss featuring Christina- Leaving you) достига челни места в чартовете на Алфа радио,радио Нова, Energy,Vitosha и други… но тя остава енигма за българските слушатели,повечето от които вярват ,че това е един от румънските хитове,които превземат класациите…В момента е една от малкото певици в България,които предлагат качествен хаус вокал на световно ниво,съчетани със силна визия и професионализъм.
DJ JOYGLORY е един от малкото soulful house DJs на българската сцена.Той залага на музиката в хауса, groove-a в парчетата.
Резидънт Dj в Мартини бар,неговото име е било част от събития в клубове като: JACKIN BAR, PLAN B, PLANET CLUB SOFIA, YALTA, LA CUBANITA, CLUB 365, CLUB CARGO , PLANET CLUB-Varna,Sofia,St. Vlas, A LOUNGE, BORDAO, ZAZA, CUBO, LA PLAYA, TOTALY ROMANTIC( KABAKUM), VINTIGE 33, RAPONGGHI, COFFE LOUNGE,CLUB ROOM BIJOU,CLUB ZINO,club HORIZONT и др.
Вдъхновен от имена като  Jill Scott,Joselyn Brown,Katie Brown,Inaya Day,Erykah Badu,Etta James,Maysa Leak и др., той продължава своето музикално пътешествие през soulful,deep,funky,disco,afro beat,bossa nova,latin и jazz house търсейки истинската музика изпята от изключителни артисти.
С много труд ,дни и нощи преслушване и търсене на музика ,той успява да си прoправи път в хаус сцената на България,изяваващ се пред истинските ценители на качествената и стилистично подбрана хаус музика.
Неговото позитивно и оригинално отношение към живота се усеща и по музиката,която презентира.Той е повлиян от световни имена като… Miguel Migs ,JuliusPapp,Richard Earnshaw,Dennis Ferrer,Mousse T,Joy Negro,David Morales,Shapeshifters,Milk​ & Sugar и др
Kristina Nova и DJ JoyGlory са определено едно свежо и интелигентно младо музикално присъствие,което сме сигурни,че ще Ви очарова с искреността си и което определено си струва да чуете и видите в най-добрите клубове в България…