RAE

rae_1

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

Студиен музикант, певица и автор на песни, продуцент и ремиксaтор, RAE е доказана дива на модерната хаус музика.

Пребивавайки в Лондон, Ибиса и из цяла Европа, и докато пътува по света, RAE си спечелва репутацията на един от най-горещите артисти на сцената на денс музиката.

При съчетанието на своите майсторски умения на диджей с неподражаемия си силен глас и впечатляващия си външен вид, резултатът е едно невероятно шоу с вече хиляди почитатели на лайв сетовете на RAE, изпълнени с несравнима страст и сила.

RAE е работила с някои от най-големите продуценти на хаус сцената и е издала  поредица от горещи парчета , в които демонстрира своята свежа и гъвкава артистичност. Първо “Can’t Stop”, съвместно с Kings of Tomorrows, моментален хит в денс обществото. Той е последван от “Persuasion”, мелодичен и дълбок трак със Sandy Rivera. Видеото, което дуета сам си прави, се изстрелва на върха на MTV Dance класацията. “Give me Love” и разбиващият сцената “It’s Over”, и двете съвместно с ATFC, са реализирани малко след това, след което RAE подновява дуета си с Rivera за пристрастяващия ремикс на тракa на Kosheen “Hide U”, който остава постоянен фаворит в света на хауса.

“Another Day” – дебютният соло сингъл на RAE e издаден от Defected през май 2011 и е  силно подкрепен от две популярни във Великобритания радиостанции като става Номер Едно в класацията “Traxsource”. Той е последван скоро от “Another Day – The Remixes”, в който намира място и авторския микс “Dark Diva” на RAE, добавяйки сериозно доверие в нейното израстване при композициите и ремиксите.

Първи за компанията Defected  жена – диджей и музикант, RAE е и първата дама, която разтърсва публиката на Ushuaia фестивала в Ибиса през лятото на 2011. Нейните изпълнения наживо печелят възторжени отзиви, което води до нейни сетове през целия сезон, включително участие на световния Pacha фестивал в Ибиса.

Поради нейните чести участия в световните Pacha турнета, нейният сет на миналогодишното WMC пуул-парти в хотел Shelborne в South Beach в Маями, бе излъчен наживо по телевизията, представяйки както талантът й на диджей и певица, така и нейната запазена марка на лайв шоу, на аудиторията в САЩ и не само, спечелвайки й огромно множество от нови екзалтирани фенове. През 2012 RAE продължава да има огромно влияние върху някои от най-големите фестивали за денс музика, включително Lakedance и Pacha Festival и двете в Холандия, Sunburn в Гоа и iTunes Festival в нейния роден Лондон.

Гледайки в бъдещето RAE има запълнен график, като допълнение към нейния „джет сетинг“ по света, където показва своето електронно лайв шоу на все по-нарастващата тълпа от фенове. Тя също така продължава да работи върху своите солови композиции и ремикси, прибавяйки нови съвместни проекти с някои от най-големите имена на денс музиката.

Има едно име, което ще чувате все повече, и това е името RAE.