Rudi, Duli, Muden & Kukusheff

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

Rudi, Duli, Muden & Kukusheff …

Кой се крие зад тези псевдоними и кои са тези момчета?Приятели и колеги със задружието си показват на околните, че всъщност най-важно е, когато искаш да постигнеш някоя мечта, да се бориш и да вярваш в нея.

Разбира се, когато се запознават още нямат идея, че ще дойде деня, в който ще имат общи проекти и че изобщо ще застанат до много от познатите ни БГ лица от музикалната сцена.
Rudi – Радослав Радославов – музикант, пише и записва песните. Занимава се с музика от малък, като започва с цигулка и класическа музика, но с течение на времето рокът и хип-хопът го завладяват и записва самостоятелни проекти. Срещата му с останалите провокира колективното желание да правят музика заедно.
Duli – Дулислав Дулев, емоционалният актьор с чаровната си усмивка и доброто настроение печели събеседниците си с лекота. В досегашни участия в постановки заедно с неговият колега, не само в музиката, но и в актьорството Kukushef – Асен Кукушев – двамата се допълват страхотно и музикално и на актьорски.
Kukusheff – умерено сериозен и с чувство за хумор завладява аудиторията си, подкрепен от добрия тон за шеги на Muden – Александър Митов, рапърът в групата, на който винаги и по всяко време му е мудно, колкото и да се е разбързал света. Тук не си ли задавате въпросът как е възможно да има „муден рапър“ ?
След неочакваният за тях успех на първото издадено парче с клип „Мене не, maybe“, Rudi, Duli, Muden & Kukusheff са готови да извадят още изненади.