Скилър (SkilleR)

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

SkilleR е обявен за Световен шампион по бийтбокс през 2012 в Берлин, а освен признанието за най – добър бийтбоксер в света, той е един от най-актуалните и обичани млади артисти в България.

Познат още като «Най –бързата уста на Изтока», SkilleR разширява бийтбокс изкуството далеч извън традиционното хип-хоп звучене, което позволява достигането и разбирането на бийтбокса от масовата аудитория в България. Доказателство затова е и връчената му награда от Съюзът на Българските Артисти – ИКАР за най-добра музика към театрално представление през 2011.

Въпреки крехката си възраст, световният шампион е бил на една сцена по целия свят с артисти като: Prodigy, Shaggy, Lumidee, Outlandish, Jaba, N.O.H.A, Stereo MCs, Transglobal Underground, Foreign Beggars и др.

Освен традиционното шоу на  SkilleR, което включва артистично -енергичен бийтбокс сет, SkilleR е готов и с ново шоу, което дава възможността на световният шампион да изгрее в ролята си на бийтбокс DJ, използвайки loop машини  и звуците от устата си за да ремиксира някой от най-големите световни евъргрийни и нови хитове.