Станислава Ямакова

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

Станислава Ямакова е една от малкото жени фотографи, справящи се предизвикателствата на модната фотография по начин, присъщ на онези, които наистина обичат това, което правят. Изкуството и най- вече модата винаги са играли важна роля в живота на Станислава. Родена на 06.02.1976г. в най- добрия град за живеене Бургас, на 15г. започва своята кариера като модел и има амбиции в света на модния дизайн. На 18г. казва довиждане на морето и заминава да изучава бизнес науки в столицата. Едно спонтанно решение, за което днес не съжалява, защото според нея ако човек не знае как да организира, реализира и промотира конкретна идея или проект, таланта остава незабелязан и неразбран.
С артистична душа и бизнес образование тя решава да доразвие своята скрита страст и любов към модната и портретна фотография като специализира при едни от най- добрите фотографи в България. Инвестира в професионална техника и умело борави с нея, но е на мнение, че за творческата и креативна част от работата учение няма. Трябва дарба, любов и себеотдаване към това, което вършиш.
За кратко време Станислава успява да привлече вниманието на много клиенти, снимайки фотосесии с подчертан стил и присъствие. Работи с едни от най- добрите специалисти в бюти и стил индустрията. Участва в множество изложби и има редици публикации в списания. Учредител и член на управителния съвет към Асоциацията на модните фотографи на България. Член на Националната Камара за Мода в България. Консултант “ Пози и поведение пред фотокамера’’.