Ирра

ирра_2

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

ИРРА, е българска поп певица, номинирана в Годишните музикални награди на телевизия ММ и БГ Радио за най-добър дебют, поп песен, женски вокал, както и за бг изпълнителка и бг песен на годината.
Тя е първият български изпълнител, който подгрява за първия концерт на Антик в България, през 2000 г. Година по-късно записва дует със световно известната денс звезда DJ Bobo – „Търся Пътя Към Теб”.
ИРРА взима участие и във второто издание на денс фестивала aXe-travaganza, заедно със звези като  Tess Matisson, Fragma, DJ Aligator Project, 666, Alice Deejay и Антик /отново/. Веднага след това застава и на една сцена със световните сензации по онова време Las  Ketchup
ИРРА е била е на кориците на най-четените български списания: „Егоист”, “Ева”, „Всичко за Жената”, „Мода”, „Блясък”, „За Мен”, „Ревю”, „Ритъм” и много други.
След 12 годишна пауза тя отново е на музикалната сцена по-бляскава и атрактивна от всякога. В комапнията на танцьорите от М dance и DJ Go Go, ИРРА представя 40 минутно шоу, което ще ви остави без дъх. В плейлиста са включени 8 от най-популярните и сингли, както и новата и песен „Секунда време“.