Невена Воденичарска

 

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

Невена Воденичарска е родена на 21 ноември 1978г. Завършила е Софийски Университет – Св.Св.”Климент Охридски” – магистър по мениджмънт на социалните дейности. През 2010 г. ражда първото си момченце – Петър. Невена се занимава с мода и танци от 14 години. През 1997 е първото и ревю – Фестивал на авангардната мода – „Новата Ера”, организирано от Сергей Сергеев,при който завършва моделски курсове..Тогава се запознава с най-голямата авангардна дизайнерка  в България – Мира Бъчварова, като взима участие във всичките и ревюта и фотосесии..През 1999 г. Невена става лице и отново взима участие във втория фестивал на авангардната мода в България – „Electric  Fashion” на  Сергеев.. През 2003 година става лице на най-скандалното ревю на Мира Бъчварова – „Spirit and body”. До 2005та година Невена се занимава предимно с мода и има редица моделски изяви в Австрия, Италия и две фотосесии в Холандия.

В периода 2005-2009г. – се насочва към танците и  станава лице на голяма българска “booking” агенция /Solar/ и участва на всичките им “event”-и с едни от наи-известните DJ-и в света, като  Paul Oakenfold, Bob Sinclar, Pete Tong, Danny Tenaglia, Roger Sanches, Victor Calderone, Sandy Rivera, Steve Angello, Dimitry from Paris,Tiesto…и много други.

През 2007 г. Невена започва работа в агенция Визаж и модните и ангажименти нарасват още повече… Тя участва в много големи модни ревюта на световни и български фирми, като Max Mara, Versace, Escada , Жени Живкова и др. Невена се е снимала  в  телевизионни реклами на Мтел, Каменица, техномаркет, в музикални видеоклипове на Help me Jones – Rage of mine, Ahead, Румънеца и Енчев, Крум… и др..Невена е участвала и в много фотосесии за различни списания, като FHM, снимала е корица на Bella, календари и каталози за дрехи на различни фирми и дизайнери – Жоро Драгнев за Вrigada и Hot Spot, за испански каталог “Tiempo S”, за “Facebook” ресторант, за различни колекции на Мира Бъчварова и др. Невена Воденичарска се е снимала и в две големи филмови продукции – “The Tournament” и продължението на филма “300”та…

От 2008 година – до момента – Невена Воденичарска работи съвместно със своята приятелка и колежка Биляна Йотовска по един общ танцьорски проект, който двете заедно създават. Това е нашумялото dance – fashion шоу „ The secret garden”.

https://www.youtube.com/watch?v=stVfFiZFX8w