The Secret Garden Show – „Тайната градина“

 

 

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представят:

“The Secret Garden Show” – „Тайната градина“

През октомври 2009 г-на се ражда и осъществява идеята за „THE SECRET GARDEN” шоу, което съчетава едновременно dance перформанс и елементи от fashion спектакъл. Това събитие е дело на две млади и амбициозни български топ модели – Биляна Йотовска и Невена Воденичарска. В продължение на 3 години те са били лица на най-голямата booking агенция в България -„Solar” и са танцували  на сцената на световни  DJ-и, като  Paul Oakenfold, Bob Sinclar, Pete Tong, Danny Tenaglia, Roger Sanches, Victor Calderone, Sandy Rivera, Steve Angello, Dimitry from Paris…и много други.. След близо 10 годишни изяви на модни и денс събития, Биляна и Невена  решават да създадат свое самостоятелно dance-fashion шоу с танци, костюми и светлини.

В „THE SECRET GARDEN SHOW” може да се види един нов тип перформанс, който е чиста импресия и кара хората да фантазират и да попаднат в друг свят… приказен и красив. Партито е смесица от музика,  клубно осветление и невероятни танци плюс възможно най-екзотичните костюми. Момичетата използват специална приказна декорация. Костюмите и аксесоарите са дело на талантливата дизайнерка Донка Боева, а за доброто настроение на гостите се грижат DJ-те Vlado & 5prite. За някои от партитата танцьорите излизат облечени с бельо от водещи световни марки, като Triumf, Sloggi, Seven Seconds, La DolceVita  и Flirt в съчетание с огромни криле и шапки с пера. На сцената на Тайната Градина излизат и  балерини, в класически костюми и мимове от театара, които придават изключителен чар на вечерта и забавляват гостите. Клубът, в който се провежда събитието, заприличва на истинска градина, в която се появяват приказни същества, ангели, птици…и огромни живи цветя.. “The Secret Garden Show” разполага с повече от 80 уникални костюма!

Година по-късно Биляна Йотовска и Невена Воденичарска  подготвят няколко съвсем нови парти проекта – “Candy Shop”,“Wonderland”, „Pirate story“, „Alice in wonderland“. Момичетат са вдъхновени от приказния свят на “Алиса в страната на чудесата и партитата  отново са свързани със света на фантазията, пречупена от съвременната реалност. В “Candy shop” оживяват най-вкусните и сладки неща от живота. Гостите се срещат с танцуващи близалки, секси бонбонки, принцеси тортелини и  вкусни сладоледи. В “Wonderland” присъстват чудесата от приказките, разхождат се причудливи същества, принцеси, джуджета, елфи,но те са и едни истински – съвременни герои. В страната на чудесата всеки гост ще се постави между фантазията и реалността,а героите от сцената и приказния декор, могат да го накарат да се изгуби някаде там…

Спектаклите „Alice in wonderland“ и „Pirate story“съчетава в себе си елементи на авангардно фешън шоу, театрален спектакъл и балетен перформанс. В страната на чудесата – утвърдената българска авангардистка Мира Бъчварова – ще съживи някои образи от най-интересните си арт костюми.

Биляна Йотавска като дипломирана художничка прави изкустният грим на танцьорите, а Невена Воденичарска се грижи за прическите и от скоро работи по създаването на аксесоарите!

От създаването на The Secret Garden Show Биляна и Невена успяват да реализират много и оригинални партита в най-добрите клубове на България /София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Добрич, Слънчев Бряг, Албена, Лозенец и др.,/  Момичетата могат да се похвалят и с все по-успешни евенти зад граница – Румъния, Цюрих – Швейцария, Италия и безспорно най-големият им успех – работата им със Световният Фешън канал „FTV“ в Бахрейн и Дубай! Лятото на 2012 най-добрите танцьори на Secret Garden работят за Топ Хил клуб в Будва – Черна гора. Биляна и Невена реализират и три  ревю-спектакли, които са организирали във връзка с официалното представяне на марката “Takeshy Kurosawa” за България и ревюта на световно известните марки бельо и бански – “Sloggi” и “Triumf.”