Боби Ваклинов

Боби-Ваклинов-3

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

Боби Ваклинов е роден в Благоевград, но желанието му да учи го отвежда в столицата, където завършва „Телевизионна журналистика“ в Софийския университет. По-късно завършва там и магистратура по „Продуцентство и креативна индустрия“, вдъхновен от работата си в „Господари на ефира“.

Наследява актьорския талант от майка си, която е известна актриса в Благоевградския театър, а страстта към медиите – от баща си, който е филолог, но работи като радиожурналист.

Познаваме го най-вече като Боби – „Повелителят на Златния скункс“ и едно от най-разпознаваемите лица измежду репортерите на „Господарите“.Пътят му в телевизията  започва малко по-рано – като студент в първи курс, когато става водещ на младежкото предаване „13+“ по БНТ.

Още като ученик навлиза в света на медиите с изява в университетското радио на Американския университет в Благоевград. Малко след спирането на шоуто от ефир през 2019 година, Боби стартира собствена рубрика по „Радио Fresh“, носеща името „Боби Ваклинов в рими“, която забавлява слушателите всеки петък и е част от „Шоуто на блондинките“.

Освен като репортер и водещ, Боби Ваклинов се изявява и на музикалната сцена, като рап парчетата си обикновено посвещава на теми и послания, близки до реалния живот. Дебютният му сингъл „Големият взрив“ излиза през 2012 година, а по-късно към репертоара му се добавят „Луд“, „В името на либето“, „Неудобно“, „Първо на първо“, „Drumset”с Йоана и Ice, „Кирливата риза“ с Honn Kong, „Сомнабул“ с участието на неотразимата Диляна Попова в клипа, „Оригами“ и др.

[youtube id=m1EaCGGWAPQ width=“600″ height=“350″] [youtube id=uAB5lhD8YJM width=“600″ height=“350″]