Влади Василев

Влади-Василев-2

Изпратете запитване

* Задължително се попълва! След успешно изпращане на съобщението, ще получите потвърдителен e-mail от нас!

Влади Василев e роден на 21 януари 1987 в Ловеч, но от години живее и учи в София. Завършва Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ” с отличен успех, а след това учи право в СУ „Св. Климент Охридски“.

Фен е на „Господари на ефира“ още от самия старт, а работата му като репортер в шоуто е сбъдната за него мечта. Първият му репортаж е за фантомна тролейбусна спирка в „Люлин“ и така 11 години той продължава да търси справедливост и да помага на хората, защитавайки правата им.

Зрителите го познават от екрана и като човекът, който връчва емблематичната наградата на „Господари на ефира“ за значими постижения или добър пример – „Бяла лястовица“.

Освен като репортер, работи и като юристконсулт към предаването, след като завършва право. Той е доказателство, че човек може да постигне всичко, стига да има достатъчно силна воля и търпение.

Още от малък Влади тренира футбол, а сега поддържа добра форма с волейбол и фитнес. Интелект, настойчивост и смелост са качествата, които най-много му помагат както в работата, така и в живота.